Recenze:Oriflame Beauty Smoky Collection Plumping Lipstick (rtěnka)

24. července 2012 v 20:59 | Miška |  Beauty

VÍCE V C. ČLÁNKU



Objednala jsem si vzorek rtěnky pro zvětšení objemu rtů Oriflame Beauty Smoky Collection. Má i docela výdrž ikdyž jsem jedla nebo pila pořád byla na svém místě a držela. Má hladké krémové složení, středně kryje a má intenzivní odstíny. Při aplikaci trochu pálí, ale dá se to vydržet.

Klady:

+ dostupnost
+ tři odstíny
+ novinka
+ výdrž

Zápory:

- trochu pálí
- cena

(omluvte moje neodlakované nehty, ale nemám na ně čas)



Stojí kolem 240kč v oriflame. Já mám vzorek za 2kč. :)

Moje první recenze. Co na ní říkáte?
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 drdreamer drdreamer | Web | 24. července 2012 v 21:01 | Reagovat

Vypadá docela dobře :-)

2 Jíťák Jíťák | Web | 24. července 2012 v 21:21 | Reagovat

Nemám moc ráda rtěnky jsem spíš pro lesky, ale taky jednu vlastním z Avonu ;D Miluju to, jak to štípe první. Aspoň vím, že to něco dělá :D
Recenze je v klidu. :)

3 drdreamer drdreamer | Web | 24. července 2012 v 21:23 | Reagovat

Jo to je pravda xD já mám od NYC za 90 kaček a je skvělá xD

4 Jíťák Jíťák | Web | 24. července 2012 v 21:26 | Reagovat

To dělají ty rtěnky a lesky pro zvětšení toho objemu. Vím, že to měla kámoška a první jsem myslela, že umřu :D ale potom se mi to zalíbilo a nutně jsem to potřebovala taky! :D

5 Jaňula & Týnuše Jaňula & Týnuše | Web | 24. července 2012 v 21:28 | Reagovat

Není špatná :))
_____________

Přesně :D mě se líbí ale asi nejvíce 1 ! : :)

6 T. T. | Web | 24. července 2012 v 22:02 | Reagovat

Recenze pěkná,ale na těch fotkách nevidím skoro žádný rozdíl :D ale to není chyba tvoje,ale rtěnky.:D
Máš hezkou pusu co já bych za ni dala!:D

7 T. T. | Web | 24. července 2012 v 22:23 | Reagovat

Mně dala kámoška k narozkám lesk co "zvětšuje" pusu :D štípalo to jak sviň a žádný účinky :D

8 KeT KeT | Web | 25. července 2012 v 10:50 | Reagovat

No já na zvětšení rtu naštěstí nic používat nemusím, protože někdo nahoře mi nadělil docela dobré rty - ani úzké, ani široké.. takže si je občas přejedu akorát balzámem, nebo pár rtěnkami které mám doma :)
Jinak fajnová recenze, líbí se mi :)

9 teres-wenley teres-wenley | Web | 25. července 2012 v 11:29 | Reagovat

Taky mám plno vzorků, ale tahle vypadá dobře:)

Děkuji, je krásná no:-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama